Lager & logistik

Vi på Q Grafiska jobbar ständigt med att anpassa lösningar, säkerställa leverans och ta kontroll över kostnaderna vad gäller kampanjupplägg med helhetsgrepp eller uppdrag av mindre karaktär. Tillsammans kan vi arbeta inom nedanstående områden för att optimera dina kostnader, kvalité och säkerhet.

Vårt största fokus är att vi anpassar oss till era behov samt ger förslag på utveckling och förbättring baserat på vår långa erfarenhet inom området. Trygghet, säkerhet och kvalité är den värdegrund vi anammar i samtliga våra uppdrag och som idag är den främsta anledningen till att vi levererar till cirka 2 500 butiker i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Tyskland, Polen och Österrike.


Kampanjhantering

Tillsammans kan vi förenkla, kostnadseffektivisera, förbättra och optimera er process vad gäller löpande samt tillfälliga kampanjutskick. Vi anpassar oss efter ert behov och tar ansvar från första kontakt till att allt material är levererat till butikerna. 

Givetvis kommer ni att få en egen projektledare
hos oss som ni kommunicerar med efter
er specifika behovsbild.

Anpassad produktion

I takt med den utveckling digitaliseringen erbjuder så anpassar vi oss ständigt för att kunna erbjuda det senaste inom variabel och digitaltryck. Oavsett hur många exemplar du önskar totalt ordnar vi det utan några extra gömda kostnader. 

Lagerhotell & webbshop

I tillägg till vår etablerade kampanjhantering så erbjuder vi lagerhållning för samtliga kunder, oavsett hur mycket eller lite plats just ni behöver. Detta hjälper er att skapa bättre kostnadskontroll på standardiserat material ni vill ska vara tillgängligt supplering till butiker. I kombination till denna tjänst får ni tillgång till Q Dialog där ni kan hantera ert material online. 

Läs mer om Q Dialog här.

Logistik

Vi skickar cirka 70 000 företagspaket per år från vårt lager, med löpande tillväxt. Detta innebär cirka 200 försändelser dagligen till butiker runt om Europa. Vi kan hjälpa er genom att ta hand om hela hanteringen. Från avtal och kontrakt med fraktbolagen, ända fram till att paketet öppnas av era medarbetare i butiken. 

Frågor om lager & logistik?