Om oss

Varje samarbete kräver kommunikation och effektivitet för att kunna bli framgångsrikt. För oss är det personliga mötet en viktig del för att skapa just ett framgångsrikt samarbete. En ständig utveckling är också en viktig egenskap för att nå bra resultat.


Om oss

Våra produktionstekniker täcker både små och stora format på de flesta material som papper, tyg och plast. Vi printar även på olika typer av inredningsdetaljer som ljudabsorbentplattor, butiksinredningar och roll-ups

Läs gärna mer om de tjänster och produkter vi erbjuder under vår produktion eller kontakta oss för mer information.

Eftersom de flesta av Q Grafiskas kunder finns i Europa kan vi ge er en service utöver det vanliga. För oss är nära kontakt med kunden och stort engagemang centralt för att skapa ett framgångsrikt samarbete med en hög leveranssäkerhet och kvalitet i hela kedjan.


Svanenmärkning

Miljöarbetet är viktigt för oss, vi ser det som en självklarhet att vara Svanenmärkta. Det är en garanti för att vi klarar av att uppfylla de hårda krav som ställs på produktion och råvaror, det är det minsta vi kan göra för miljön.

Genom att välja ett Svanenlicensierat tryckeri bidrar även du till en bättre miljö. Svanen är Nordens officiella miljömärkning, 91 procent av den nordiska befolkningen känner igen Svanen som miljömärkning, det gör Svanen till ett varumärke med hög trovärdighet.

Klicka här för att läsa mer om Svanen. 

Vill du kontakta oss?