Vår produktion

För att kunna ge er som kund den mest kostnadseffektiva lösningen producerar vi idag med flera olika tekniker beroende produkt, volym och format. Vi gör även efterbehandling som falsning, applicering, broschyrhäftning, kuvertering och adressering.

Dessutom erbjuder vi bland annat layout och formgivning, bildretusch, originalframställning och smarta mallbaserade beställningslösningar som utformas efter önskemål.


Produkter

Butiksmaterial, skyltar, kataloger, broschyrer, foldrar, förpackningar, etiketter, mässmaterial, vepor, roll-ups, pop-ups, kuvert, brevpapper, med mera.

Plock & pack

Vi är en stark partner för plock och pack och skickar ut ca 700 000 unika försändelser varje år. Vi kan det där med rätt sak i rätt kartong. Vi packar och plockar även om det skulle vara annat än trycksaker som skall med
i kartongerna.

Tjänster

Layout och formgivning, marknadsportal, originalframställning, bildretusch, 
portooptimering, med mera.

Studio & prepress

Vi är ingen reklambyrå men inte långt ifrån. Ibland finns varken budget eller tid att vända sig till en reklambyrå. Vid dessa tillfällen är vår studio- och prepressavdelning det självklara valet. Vi hjälper er med allt från layout och formgivning till bildretusch och originalframställning.

Vill du kontakta oss?